Cikk Hozzászólások

Zöld Izrael » Események, Hírek » Rajzpályázati felhívás Zöld Izrael címmel

Rajzpályázati felhívás Zöld Izrael címmel

A JMPoint Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet és a MAZSIHISZ Oktatási Osztálya közös pályázatot hirdet, Zöld Izrael címen óvodások, iskolások, középiskolások és egyetemisták számára.A pályázatra képzőművészeti alkotások beküldését várjuk, melynek tematikája: a megújuló energiaforrások használata, a környezetvédelme, és a fenntartható fejlődés biztosítása Izraelben. A pályaműveknek láttatnia kell, mely alapvető értékek köré szerveződik ez a fajta gondolkodás, milyen alternatívái lehetnek a jövőben a „zöld energia” felhasználásának Izraelben, hiszen ezek az elképzelések akár megvalósításra is kerülhetnek.

Korcsoportonként és kategóriánként külön elbírálásban részesülnek a művek. A pályamunkák mérete: A/4-es, bármilyen technikával készülhetnek. A pályamunkákat borítékban várjuk, a pályamunkákhoz mellékeljék a következőket: név, cím, életkor, iskola neve, felkészítő tanár neve, a tanuló elérhetősége (e-mail cím és mobiltelefonszám). Az óvodás és általános iskolások esetében a szülők, gondviselők nevét, elérhetőségét kérjük megadni.

Díjazás: minden korcsoportból, illetve kategóriából az első három helyezett oklevelet kap, illetve tárgyi ajándékban részesül. A középiskolás és egyetemista pályázók, ingyenesen vehetnek részt egy zártkörű zenés partyn. A díjkiosztó helyszínéről és idejéről, illetve a koncert pontos helyszínéről a pályázat beadása után értesülhetnek a pályázók. Fellép egy fiatal indie zenét játszó zenekar: a Juice Mark.

Az óvodás versenyzők egy matinén vehetnek részt, az Izraeli Kulturális Intézetben. Időpont: 2011. május 29. 10:00

A pályázó a pályázat benyújtásával jogszavatosságot vállal, hogy az általa beküldött szellemi termék a sajátja, és hozzájárul, hogy a művek korlátlan felhasználási és felhasználás engedélyezési joga (díjazástól függetlenül) a JMPoint Alapítvány tulajdonába kerüljön. Természetesen, ezzel a szerzői jogai nem vesznek el, és esetleges további felhasználás esetén mindenhol fel lesz tűntetve a neve.

Pályázatok beküldési határideje: 2011. május 23.

E-mail: palyazat@jmpoint.hu

Levelezési cím: JMPoint Alapítvány, 1388 Budapest, Pf.: 84.

A Zöld Izrael programsorozat támogatói:
The Dutch Jewish Humanitarian Fund
Izraeli Kulturális Intézet

Írta

Kategória: Események, Hírek · Cimkék: , , , ,

Hozzászólás lezárva.