Cikk Hozzászólások

Zöld Izrael » Események, Hírek, Kiemelt » Re-ruha pályázati felhívás Zöld Izrael címmel

Re-ruha pályázati felhívás Zöld Izrael címmel

JMPoint Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet és a MAZSIHISZ Oktatási Osztálya közös pályázatot hirdet, Zöld Izrael címen középiskolások és egyetemisták számára. A pályázatra olyan ruhaterveket, szabásmintákat illetve kiegészítők tervét várjuk, melyek újrahasznosított anyagból készülhetnek, ezáltal is segítve a környezettudatos gondolkodás és hétköznapi magatartás általánossá tételét mind hazánkban, mind Izraelben.

A pályamunkákat A/4-es méretben, borítékban várjuk, a pályamunkákhoz mellékeljék a következőket: név, cím, életkor, iskola neve, a hallgató elérhetősége (e-mail cím és mobiltelefonszám). A pályázaton indulhatnak alkotói csoportok is. Ezen kívül kérjük, csatolják a ruha illetve kiegészítő anyagáról való elképzelésüket.

A legötletesebb és legkivitelezhetőbb tervek megvalósításához a Béta-műhely iparművészei segítségét biztosítjuk, az elkészült kollekciók egy divatbemutatón vehetnek részt. A divatbemutatóra, majd az utána következő DJ partyra minden pályázót szeretettel várunk.

A pályázó a pályázat benyújtásával jogszavatosságot vállal, hogy az általa beküldött szellemi termék a sajátja, és hozzájárul, hogy a művek korlátlan felhasználási és felhasználás engedélyezési joga (díjazástól függetlenül) a JMPoint Alapítvány tulajdonába kerüljön. Természetesen, ezzel a szerzői jogai nem vesznek el, és esetleges további felhasználás esetén mindenhol fel lesz tűntetve a neve.

Pályázatok beküldési határideje: 2011. május 23.

E-mail: palyazat@jmpoint.hu

Levelezési cím: JMPoint Alapítvány, 1388 Budapest, Pf.: 84.

A Zöld Izrael programsorozat támogatói:
The Dutch Jewish Humanitarian Fund
Izraeli Kulturális Intézet

Írta

Kategória: Események, Hírek, Kiemelt · Cimkék: , ,

Hozzászólás lezárva.